Find Us
Address
Fjordgt. 15,
7010 Trondheimtlf: (+47) 73 53 50 07
mob: (+47) 458 06 156Kitchen opening hours:
Mandag & Tirsdag: stengt
Onsdag til Søndag: 16.00 til 20.30
Address
Fjordgt. 15,
7010 Trondheim
tlf: (+47) 73 53 50 07
mob: (+47) 458 06 156
Kitchen opening hours:
Mandag & Tirsdag: stengt
Onsdag til Søndag: 16.00 til 20.30
Når det er grupper på 10 personer og over ønsker vi at dere forhåndsbestiller mat. Alle selskapet må velge samme meny unntatt vegetarianer. Si gjerne i fra om allergier.
Meny nr.1
HOVEDRETT: Frida y Diego:
Grillet kyllingfilet, indrefilet av storfe og chorizopølse. Serveres med quesadillas, ajillo poteter, maiskolber, fylte jalapeños, charrosbønner, fylte maisquesadillas, guacamole, pico de gallo og ris på meksikansk vis.
Inh: Melk, sulfitt, egg, spor av hvete.
Pris per person: 309,-
Meny nr. 2
FORRETT: Sopa Azteca
Tortillasuppe basert på guajillochili, løk, tomat og hvitløk. Toppes med avokado, rømme, fersk ost og chicharon.
HOVEDRETT: Filete en mole de huiatalcoche:
200g grillet indrefilet på en seng av huitlacochemole (saus av tradisjonell meksikansk maistrøffel). Serveres med sauterte grønnsaker, potet/gulrot purre og toppes med fritert purreløk og spinat.
Inh: melk, sesamfrø, spor av hvete.
DESSERT: Dagens sorbet.
Pris per person: 549,-
Meny nr. 3
FORRETT: Ceviche de camaron:
Scampi marinert med lime, løk, chili, koriander og agurk. Serveres med mangosalsa og hjemmelagde nachos.
Inh: soya og spor av hvete.
HOVEDRETT: Pollo con mole:
Grillet kyllingfilet servert i molesaus, toppes med marinert løk og friter spinat. Serveres med ris på meksikansk vis og poteter i ajillo- smør.
Inh. Sesamfrø, valnøtter, sulfit, hvete og laktose.
DESSERT: Volcan de chocolate:
Sjokoladefondant. Serveres med vaniljeis, cajeta, mandelsmuler og dagens frukt. Den bruker litt ekstra tid i ovnen, men den er verd å vente på.
Inh: hvete, egg, melk og mandler
Pris per person: 490,-
* Dersom du ønsker en drikkepakke til din bestilling, er det bare å ta kontakt med oss, vi kan ordne en som passer dere. Hvis det er aktuelt kan vi også arrangere en tequila-smaking, da dette er ett av våre ekspertområder!
* Ta kontakt på telefon eller mail om det skulle være noe dere lurer på.