• Home
  • Mat Meny
    • Takeaway
    • Forretter
    • Hovedretter
    • Min for 2 personner
    • Dessert
  • Drikkemeny
  • Om Frida Kahlo
  • Om Mexico
  • Selskap
  • Bestilling
  • Kontakt
  • Find Us

    Address
    Fjordgt. 15,
    7010 Trondheim

    tlf: (+47) 73 53 50  07
    mob: (+47) 458 06 156

    Kitchen opening hours:

    Mandag & Tirsdag: stengt
    Onsdag til Søndag: 16.00 til 20.30

  • Home
  • Mat Meny
    • Takeaway
    • Forretter
    • Hovedretter
    • Min for 2 personner
    • Dessert
  • Drikkemeny
  • Om Frida Kahlo
  • Om Mexico
  • Selskap
  • Bestilling
  • Kontakt

Selskap


Når det er grupper på 10 personer og over ønsker vi at dere forhåndsbestiller mat. Alle selskapet må velge samme meny unntatt vegetarianer. Si gjerne i fra om allergier.

Meny nr.1

HOVEDRETT: Frida y Diego:
Grillet kyllingfilet, indrefilet av storfe og chorizopølse. Serveres med quesadillas, ajillo poteter, maiskolber, fylte jalapeños, charrosbønner, fylte maisquesadillas, guacamole, pico de gallo og ris på meksikansk vis.
Inh: Melk, sulfitt, egg, spor av hvete.

Pris per person: 309,-

Meny nr. 2

FORRETT: Sopa Azteca
Tortillasuppe basert på guajillochili, løk, tomat og hvitløk. Toppes med avokado, rømme, fersk ost og chicharon.

HOVEDRETT: Filete en mole de huiatalcoche:
200g grillet indrefilet på en seng av huitlacochemole (saus av tradisjonell meksikansk maistrøffel). Serveres med sauterte grønnsaker, potet/gulrot purre og toppes med fritert purreløk og spinat.
Inh: melk, sesamfrø, spor av hvete.

DESSERT: Dagens sorbet.

Pris per person: 549,-

Meny nr. 3

FORRETT: Ceviche de camaron:
Scampi marinert med lime, løk, chili, koriander og agurk. Serveres med mangosalsa og hjemmelagde nachos.
Inh: soya og spor av hvete.

HOVEDRETT: Pollo con mole:
Grillet kyllingfilet servert i molesaus, toppes med marinert løk og friter spinat. Serveres med ris på meksikansk vis og poteter i ajillo- smør.
Inh. Sesamfrø, valnøtter, sulfit, hvete og laktose.

DESSERT: Volcan de chocolate:
Sjokoladefondant. Serveres med vaniljeis, cajeta, mandelsmuler og dagens frukt. Den bruker litt ekstra tid i ovnen, men den er verd å vente på.
Inh: hvete, egg, melk og mandler

Pris per person: 490,-

* Dersom du ønsker en drikkepakke til din bestilling, er det bare å ta kontakt med oss, vi kan ordne en som passer dere. Hvis det er aktuelt kan vi også arrangere en tequila-smaking, da dette er ett av våre ekspertområder!
* Ta kontakt på telefon eller mail om det skulle være noe dere lurer på.

© Copyright Restaurant Frida - Additional Design by Cyberelg