• Home
  • Mat Meny
    • Takeaway
    • Forretter
    • Hovedretter
    • Min for 2 personner
    • Dessert
  • Om Frida Kahlo
  • Om Mexico
  • Selskap
  • Bestilling
  • Kontakt
  • Find Us

    Address
    Fjordgt. 15,
    7010 Trondheim

    tlf: (+47) 73 53 50  07
    mob: (+47) 458 06 156

    Kitchen opening hours:

    Mandag: stengt
    Tirsdag: 15.00 til 21.00
    Onsdag: 15.00 til 21.00
    Torsdag: 15.00 til 21.00
    Fredag: 15.00 til 21.00
    Lørdag: 15.00 til 21.00
    Søndag: 15.00 til 21.00

  • Home
  • Mat Meny
    • Takeaway
    • Forretter
    • Hovedretter
    • Min for 2 personner
    • Dessert
  • Om Frida Kahlo
  • Om Mexico
  • Selskap
  • Bestilling
  • Kontakt

Selskap


Når det er grupper på 10 personer og over ønsker vi at dere forhåndsbestiller mat. Alle selskapet må velge samme meny unntatt vegetarianer. Si gjerne i fra om allergier.

Meny nr.1

HOVEDRETT: Frida y Diego:
Grillet kyllingfilet, indrefilet av storfe og chorizopølse. Serveres med quesadillas, ajillo poteter, maiskolber, fylte jalapeños, charrosbønner, fylte maisquesadillas, guacamole, pico de gallo og ris på meksikansk vis.
Inh: Melk, sulfitt, egg, spor av hvete.

Pris per person: 309,-

Meny nr. 2

FORRETT: Sopa Azteca
Tortillasuppe basert på guajillochili, løk, tomat og hvitløk. Toppes med avokado, rømme, fersk ost og chicharon.

HOVEDRETT: Filete en mole de huiatalcoche:
200g grillet indrefilet på en seng av huitlacochemole (saus av tradisjonell meksikansk maistrøffel). Serveres med sauterte grønnsaker, potet/gulrot purre og toppes med fritert purreløk og spinat.
Inh: melk, sesamfrø, spor av hvete.

DESSERT: Dagens sorbet.

Pris per person: 549,-

Meny nr. 3

FORRETT: Ceviche de camaron:
Scampi marinert med lime, løk, chili, koriander og agurk. Serveres med mangosalsa og hjemmelagde nachos.
Inh: soya og spor av hvete.

HOVEDRETT: Pollo con mole:
Grillet kyllingfilet servert i molesaus, toppes med marinert løk og friter spinat. Serveres med ris på meksikansk vis og poteter i ajillo- smør.
Inh. Sesamfrø, valnøtter, sulfit, hvete og laktose.

DESSERT: Volcan de chocolate:
Sjokoladefondant. Serveres med vaniljeis, cajeta, mandelsmuler og dagens frukt. Den bruker litt ekstra tid i ovnen, men den er verd å vente på.
Inh: hvete, egg, melk og mandler

Pris per person: 490,-

* Dersom du ønsker en drikkepakke til din bestilling, er det bare å ta kontakt med oss, vi kan ordne en som passer dere. Hvis det er aktuelt kan vi også arrangere en tequila-smaking, da dette er ett av våre ekspertområder!
* Ta kontakt på telefon eller mail om det skulle være noe dere lurer på.

© Copyright Restaurant Frida - Additional Design by Cyberelg

We use cookies to ensure that we give you the best experience on our website. If you continue to use this site we will assume that you are happy with it.OkRead more