• Home
  • Mat Meny
    • Takeaway
    • Forretter
    • Hovedretter
    • Min for 2 personner
    • Dessert
  • Om Frida Kahlo
  • Om Mexico
  • Selskap
  • Bestilling
  • Kontakt
  • Find Us

    Address
    Fjordgt. 15,
    7010 Trondheim

    tlf: (+47) 73 53 50  07
    mob: (+47) 458 06 156

    Kitchen opening hours:

    Mandag: stengt
    Tirsdag: 15.00 til 21.00
    Onsdag: 15.00 til 21.00
    Torsdag: 15.00 til 21.00
    Fredag: 15.00 til 21.00
    Lørdag: 15.00 til 21.00
    Søndag: 15.00 til 21.00

  • Home
  • Mat Meny
    • Takeaway
    • Forretter
    • Hovedretter
    • Min for 2 personner
    • Dessert
  • Om Frida Kahlo
  • Om Mexico
  • Selskap
  • Bestilling
  • Kontakt

Hovedretter


Pollo con mole: 269,-
Grillet kyllingfilet servert i molesaus, toppes med marinert løk og fritert spinat. Serveres med ris på meksikansk vis og poteter i ajillo- smør.
Inh. Sesamfrø, valnøtter, sulfitt, hvete og laktose.

Enchiladas con pollo, carne o vegetariano: Kylling: 269,- / Biff: 299,- / Veg: 269,-
Hjemmelaget maistortilla fylt med ost og bønnestuing, på en seng av salsa verde eller roja. Toppes med salatblanding, fersk ost og rømme. Serveres etter ditt ønske med grillet kyllingfilet, grillet indrefilet av okse eller kan lages vegetar.
Inh. Melk, sesamfrø, sulfitt og spor av hvete.

Puntas de filete a la norteña: Kylling/Vegetar: 269,- / Biff: 299,- / Veg: 269,-
Med inspirasjon fra Nord-México. Strimlet kyllingfilet eller storfe indrefilet sautert med løk og paprika. Serveres med guacamole, pico de gallo, hvetetortillas eller maislefser og ris.
Inh. Soya, sesamfrø og gluten.

Chamorro en adobo: 269,-
Med inspirasjon fra Yucatan, Langtidstekt svineknoke i adobosaus, over en seng av grønnsaker og poteter. Serveres med jalapeño salsa på siden.
Inh. Sulfitt.

Filete de res en crema de huitlacoche: 319,-
200g grillet indrefilet på en seng av huitlacochemole (saus av tradisjonell meksikansk maistrøffel). Serveres med sauterte grønnsaker, potet- gulrotpure, toppet med fritert purreløk og spinat.
Inh. Melk, sesamfrø, spor av hvete.

Camarones al mezcal: 299,-
Scampi med mezcalsaus. Serveres med sauterte grønnsaker i urtersmør og ris på meksikansk vis.
Inh. Skaldyr, sesamfrø, melk og hvete.

Tibehør
Hvetequesadilla: 39.– Inh: hvete og melk Fylt
Maisquesadillas: 39.- Inh: melk.
Tomatsalat: 59.- Inh: sesamfrø og sulfitt.
Ekstra lefser mais: 5.- gluten fri.
Ekstra lefser hvete: 5.- Inh: hvete.
Guacamole skål: 39.- Inh: sulfitt.
Fylte Jalapenos: 59.- Inh: hvete, mel og sulfitt.

© Copyright Restaurant Frida - Additional Design by Cyberelg

We use cookies to ensure that we give you the best experience on our website. If you continue to use this site we will assume that you are happy with it.OkRead more