Find Us
Address
Fjordgt. 15,
7010 Trondheimtlf: (+47) 73 53 50 07
mob: (+47) 458 06 156Kitchen opening hours:
Mandag: stengt
Tirsdag- Fredag: 16:00 – 22:00
Lørdag: 16:00 – 22:00
Søndag: 15:00 – 20:00
Address
Fjordgt. 15,
7010 Trondheim
tlf: (+47) 73 53 50 07
mob: (+47) 458 06 156
Kitchen opening hours:
Mandag: stengt
Tirsdag- Fredag: 16:00 – 22:00
Lørdag: 16:00 – 22:00
Søndag: 15:00 – 20:00
Nachos con salsas: 94,-
Hjemmelagde nachos. Serveres med morita salsa, chipotlemajones og pico de gallo.
Inh. Sulfitt, egg og spor av hvete.
Guacamole: 129,-
Fersk meksikansk salsa laget med avocado, løk, tomat, koriander, jalapenos og lime. Serveres med hjemmelagde nachos og toppes med ferske jordbærbiter.
Inh. Sulfitt og spor av hvete.
Ceviche de Coliflor (vegetar): 129,-
Blomkål marinert i lime med jalapeno, agurk, rødløk og koriander. Servers med hjemmelaget nachos.
Inh. Sulfitt, soya og spor av hvete.
Tostada de atun: 139,-
Tunfisk ceviche marinert i chipotlemajones, med et hint av ingefær, hvitløk, sesamolje og jalapeno. Toppes med søtpotet chips og serveres med tostada.
Inh. Sulfit, fisk, soya, egg, sesam frø og oljie og spor av hvete.
Queso fundido: 129,-
Ovensbakt mozarellaost, du kan velge om osten bakes med kremede grønnsaker eller chorizo pølse. Serveres med fire hvete eller mais tortillas, salsa verde og pico de gallo.
Inh. Melk, hvete og sulfitt.