• Hjem
  • 17. mai meny
  • 2 for 1 på søndager
  • Book ditt bord her!
  • Meny mat
  • Meny drikke
  • Selskap
  • Kontakt
  • Norsk bokmål
  • Find Us

    Address
    Fjordgt. 15,
    7010 Trondheim

    tlf: (+47) 73 53 50  07
    mob: (+47) 458 06 156

    Kitchen opening hours:

    Mandag: stengt
    Tirsdag- Fredag: 16:00 – 22:00

    Lørdag: 16:00 – 22:00
    Søndag: 15:00 – 20:00

Restaurant Frida
  • Hjem
  • 17. mai meny
  • 2 for 1 på søndager
  • Book ditt bord her!
  • Meny mat
  • Meny drikke
  • Selskap
  • Kontakt
  • Norsk bokmål

Forretter


Nachos con salsas: 94,-
Hjemmelagde nachos. Serveres med morita salsa, chipotlemajones og pico de gallo.
Inh. Sulfitt, egg og spor av hvete.

Guacamole: 129,-
Fersk meksikansk salsa laget med avocado, løk, tomat, koriander, jalapenos og lime. Serveres med hjemmelagde nachos og toppes med ferske jordbærbiter.
Inh. Sulfitt og spor av hvete.

Ceviche de Coliflor (vegetar): 129,-
Blomkål marinert i lime med jalapeno, agurk, rødløk og koriander. Servers med hjemmelaget nachos.
Inh. Sulfitt, soya og spor av hvete.

Tostada de atun: 139,-
Tunfisk ceviche marinert i chipotlemajones, med et hint av ingefær, hvitløk, sesamolje og jalapeno. Toppes med søtpotet chips og serveres med tostada.
Inh. Sulfit, fisk, soya, egg, sesam frø og oljie og spor av hvete.

Queso fundido: 129,-
Ovensbakt mozarellaost, du kan velge om osten bakes med kremede grønnsaker eller chorizo pølse. Serveres med fire hvete eller mais tortillas, salsa verde og pico de gallo.
Inh. Melk, hvete og sulfitt.

© Copyright Restaurant Frida - Additional Design by Alan Pirie Design - Organisasjonsnummer: 991656898

  • Norsk bokmål