• Home
  • Book ditt bord her!
  • Mat meny / Food menu
    • NORSK
    • ENGLISH
  • Drikkemeny
  • Selskap
  • Kontakt
  • Find Us

    Address
    Fjordgt. 15,
    7010 Trondheim

    tlf: (+47) 73 53 50  07
    mob: (+47) 458 06 156

    Kitchen opening hours:

    Mandag- Fredag: 16:00 – 22:00
    Lørdag: 14:00 – 22:00
    Søndag: 14:00 – 20:00

Restaurant Frida
  • Home
  • Book ditt bord her!
  • Mat meny / Food menu
    • NORSK
    • ENGLISH
  • Drikkemeny
  • Selskap
  • Kontakt
Maks hjemmekos med ekte tacos!

Takeaway


­­Take-away Frida restaurant

Vi har skreddersydd tre combo-menyer slik du har alt du trenger for å lage dine egne
tacos! Vi har også valgt å ha våre tre bestselgere, på take-away i denne virus-perioden!

Om det skulle være allergier, si i fra! Det meste kan lages allergi-vennlig.

Vi ønsker også at det skal være en knapp der man kan bestille med bestikk om det er
nødvendig til 5,-

TAKEAWAY ÅPNINGSTIDER:
Søndag – torsdag: 16:00 – 22:00
Fredag & lørdag: 15:. – 23:00

Våre combo-menyer: 

A la Frida
Til en person. Du kan velge mellom:
• 180g Discada (biff strimlet med paprika, løk og gratinerte ost) 179,-
• 180g Sopp al ajillo (ajillo-matrinert sopp) *vegetar 149,-
• 180g Pollo pibil (langtid stekt kylling I achiote marinade) 149,-
• 180g chorizo og poteter (stekt chorizo, løk og poteter) 149,-

Alle kommer med ris på meksikansk vis, pico de gallo, morrita-salsa
og fire mais- eller hvetetortillas.
Allergener: Melk, hvete, egg, soya, melk, sesamfrø og sulfitt.



PLATO Frida y diego (min 2 personer)
Grillet kyllingfilet, indrefilet av storfe og chorizopølse.
Serveres med quesadillas, ajillo poteter, maiskolber, fylte jalapeños,
charrosbønner, fylte maisquesadillas, guacamole, pico de gallo og
ris på meksikansk vis.
Allergener: Melk, sulfitt, egg og hvete.
299,- (per pers)



PLATO Frida y diego VEGETAR (min 2 personer)
Sautert soppblanding, løk og squash. Serveres med quesadillas, maiskolber,
ajillo poteter, bønnestuing, fylte maisquesadillas, guacamole, pico de gallo
og ris på meksikansk vis.
Allergener: Melk, sulfitt, sesamfrø, egg og hvete.
289,- (per pers)



Man kan også bestille ekstra tilbehør:
Guacamole

Allergener: Sulfitt. 40,-

Quesedillas (hvetelefse fylt med ost)
Allergener: Melk, hvete. 40,-

Pico de gallo
Allergener: Sulfitt. 30,-

Rømme Allergener: Melk. 20,-
Ris 30,-

Salsas
(Mango, jordbær, morrita, jalapeno eller chipotle-mayo)
Allergener: Sulfitt, egg. 30,-

Charros-bønner
Allergener: Sulfitt. 40,-

Refritos (bønner)
*vegetar
Allergener: Sulfitt. 40,-

Ajillopotet
Allergener: Melk. 49,-

Mais- eller hvete tortilla (4 stk)
Allergener: Hvete. 20,-


DESSERT:

Volcan de chocolate
Vi sender alt du trenger for å lage din egen dessert.
Den eneste du trenger det er og ha oven på 200 grader og bake dessert i cirka 8 min. Serveres med mandel crumbel, cajeta (karamell saus) og dages frukt.
Allergener: Hvete, melk og egg.
90,-



Drikke:
Coca-cola, Cola-zero, Fanta, Bonaqua og Sprite (0,33) 49,-
Clausthaler (0,33) 49,-

© Copyright Restaurant Frida - Additional Design by Alan Pirie Design - Organisasjonsnummer: 991656898