Ved grupper på 10 personer eller mer, ønsker vi forhåndsbestilling av mat. Hele selskapet må velge samme meny, men vi tar selvsagt hensyn til både vegetarianere, veganere og alle allergier!

Eksempel på menyer: 

Meny nr. 1

HOVEDRETT: Frida y Diego Celebracion:
Vi ønsker å tilby en ekstra eksklusiv delerett med de aller beste råvarene fra både sjø og land, tilberedt med den største kjærlighet. Vi starter med en ceviche av klipsk servert på tostadas med tykk jalapeño ostesaus. Mens du spiser denne griller vi saftig indrelet, kyllinglet, chorizo fra Santa Julia og scampi på spyd marinert i ajillosmør. Dette serveres med sauterte grønnsaker, ajillopoteter og padronpaprika. For å komplementere hele retten får du det beste utvalget av våre moles (tykke sauser): bl.a. mole poblano og mole de huitlacoche. Selvsagt også ris på meksiskansk vis og charrosbønner. Et festmåltid!
Inh: Melk, sulfitt, spor av hvete.

Pris per person: 599,-


Meny nr. 2

HOVEDRETT: Frida y Diego:
Grillet kyllingfilet, indrefilet av storfe og chorizopølse. Serveres med quesadillas, ajillo poteter, maiskolber, fylte jalapeños, charrosbønner, fylte maisquesadillas, guacamole, pico de gallo og ris på meksikansk vis.
Inh: Melk, sulfitt, egg, spor av hvete.

Pris per person: 399,-


Meny nr. 3

FORRETT: Sopa Azteca
Tortillasuppe basert på guajillochili, løk, tomat og hvitløk. Toppes med avokado, rømme, fersk ost og chicharon.

HOVEDRETT: Filete en mole de huiatalcoche:
200g grillet indrefilet på en seng av huitlacochemole (saus av tradisjonell meksikansk maistrøffel). Serveres med sauterte grønnsaker, potet/gulrot purre og toppes med fritert purreløk og spinat.
Inh: melk, sesamfrø, spor av hvete.

DESSERT: Dagens sorbet.

Pris per person: 599,-


Meny nr. 4

FORRETT: Ceviche de camaron:
Scampi marinert med lime, løk, chili, koriander og agurk. Serveres med mangosalsa og hjemmelagde nachos.
Inh: soya og spor av hvete.

HOVEDRETT: Pollo con mole:
Grillet kyllingfilet servert i molesaus, toppes med marinert løk og friter spinat. Serveres med ris på meksikansk vis og poteter i ajillo- smør.
Inh. Sesamfrø, valnøtter, sulfit, hvete og laktose.

DESSERT: Volcan de chocolate:
Sjokoladefondant. Serveres med vaniljeis, cajeta, mandelsmuler og dagens frukt. Den bruker litt ekstra tid i ovnen, men den er verd å vente på.
Inh: hvete, egg, melk og mandler

Pris per person: 559,-


Meny nr. 5

FORRETT: Taco de Carnitas:
Hjemmebakt mais tortillas, med ovensvakt ribbe av svin, serveres med xnipec ( syltetløk med habanero) og salsa macha.

HOVEDRETT: Bacalao:
Ovnbakt klipfisk fra Mathias i Ålesund servert med rød eller grønn salsa, poteter, oliven, kapers,  løk og chiles gueros.
Inh. Fisk, sulfit.

DESSERT: Churro 2.0:
Vår versjon av en klassiker, bakverket churro med kanel, sukker og sjokolade mousse og rompope is (meksikansk variant av eggelikør) parfait. Inh: Egg, melk, hvete, gluten.
Inh: hvete, egg, melk og gluten.

Pris per person: 599,-

* Dersom du ønsker en drikkepakke til din bestilling, er det bare å ta kontakt med oss, vi kan ordne en som passer dere. Hvis det er aktuelt kan vi også arrangere en tequila-smaking, vi er eksperter!

* Ta gjerne kontakt på telefon eller mail om det skulle være noe dere lurer på!